top of page

Om Omega Nutrition  

Omega Nutrition ble opprettet i 1987 av Bob Walberg og Robert Gaffney, og var de første som innførte økologisk, uraffinert linfrøolje til Nord-

Amerika. De var også først ute med å oppgi en "Best før"-dato på produkter, for å garantere ferske varer.

De er verdenskjente for sine kvalitetsvarer, som omfatter over 40 sertifiserte økologiske, kosher-godkjente og GMO-frie produkter. Deres unike Omegaflo®prosess har også satt en standard for hvordan oljer bør produseres/behandles og oppbevares.

Omega Nutritions misjon:

  • Tilby de ferskeste, høykvalitets uraffinerte økologiske oljer og liknende produkter basert på de ypperste råmaterialer
  • Benytte giftfri forpakning som beskytter og bevarer produktets sårbare ingredienser optimalt
  • Være langt framme når det gjelder forskning og utvikling av produkter som kan bidra til å fremme folks helse og kosthold
  • Tjene sine kunders behov med oppriktighet, ærlighet og integritet
  • Tilby sann informasjon og opplæring om essensielle fettsyrer, fett og oljer fortløpende
  • Gjøre de beste produktene tilgjengelige for alle som ønsker og trenger dem.

Omega Nutrition garanterer:

  • At alle deres produkter er GMO-frie, og inneholder en variasjon av frø for å maksimalisere næringsinnholdet
  • At de har et langt og godt forhold til alle sine økologiske farmer
  • Hyppige uavhengige tester for smak, varighet og innhold av EFA (essensielle fettsyrer)
  • Kontroll og sjekk av OCPP/ Pro-Cert Canada Inc.
  • At alle deres råvarer dobbeltsjekkes. Det vil si at de testes både før innhøsting og etter at de er ankommet fabrikken, for å forsikre seg om riktig håndtering
  • Lystett forpakning! (Hvis du kan se oljen på flaska, er fettet utsatt for lys som forringer kvaliteten)

Omega Nutrition Inc.

En video om firmaets historie og virke. Her får du også et innblikk i selve produksjonen.

Nutrition with Lorna Vanderhaeghe on UR

Nutritionist Lorna Vanderhaeghe appearing on Shaw TV's entertainment show Urban Rush with hosts Fiona Forbes and Michael Eckford.

bottom of page